ACTIVITEITEN van De Bron | De Hoeksteen | EmmaŁskerk | Fonteinkerk |  | Amersfoort Home Documents Kalender (datum) Kalender (categorie) Kalender (nummer)
© Activiteiten PGA-Kwartetkerken Amersfoort

De Bron

Vogelplein 1, 3815 GV Amersfoort 033 - 472 81 67
Activiteiten in seizoen 2017 - 2018

Emmaüskerk

Noordewierweg 131, 38125DD Amersfoort 033 - 461 39 37

Fonteinkerk

Robert Kochstraat 4, 3817JM Amersfoort 033 - 461 49 95
De wijkkerken De Bron, De Hoeksteen, Emmaüskerk en Fonteinkerk in Amersfoort bieden in het seizoen 2017-2018 hun activiteiten gezamenlijk aan.  Er is voor elk wat wils. Doe je (weer) mee? Iedereen kan zich aanmelden, of je nu lid bent van één van  de wijkkerken of niet! Welke activiteiten er allemaal zijn, dat staat overzichtelijk in de online ACTIVITEITENKALENDER. (Het overzicht is geactualiseerd in december 2017 en omvat alleen nog de resterende activiteiten vanaf 1-1-2018) Bij elke activiteit staat een linkje naar een toelichtende tekst. U kunt desgewenst de kalender downloaden om zelf uit te printen, rustig te bestuderen of om te bewaren. Als u uit het aanbod uw keuzes hebt gemaakt, kunt u zich voor de activiteiten aanmelden door middel van het online AANMELDINGSFORMULIER. Na aanmelding krijgt u daar keurig een bevestiging van per mail. Als u dat liever doet, kunt u op de pagina DOCUMENTS het aanmeldingsformulier downloaden en dat dan vervolgens handmatig invullen en opsturen. Wilt u liever alle informatie in een handzaam boekje hebben, dan kunt u op de pagina DOCUMENTS zelfs het boekje met alle activiteiten downloaden als pdf. Als u dit  bestand met bijv. Acrobat Reader uitprint als 'booklet' hebt u alles overzichtelijk op papier. Wie zich aanmeldt, ontvangt te zijner tijd een deelnemerslijst. Als bij een kring nu nog geen plaats en/of tijd staat vermeld, dan wordt dit t.z.t. mét de deelnemerslijst bekend gemaakt.   Aanmelding kan het hele jaar door. Maar voor sommige activiteiten geldt een maximum aantal deelnemers. Wees er in dat geval snel bij, want vol is vol! In enkele gevallen geldt (ook) een minimum aantal deelnemers. Ook dan is het zaak om zich snel aan te melden, zodat snel duidelijk is of dat minimum metterdaad wordt bereikt.   Tenslotte: Mocht het u niet lukken om zich via de website voor activiteiten aan te melden of om de informatie te downloaden, neem dan contact op met de coördinator voor de aanmeldingen, stuur daartoe een mail naar Bertus van Heusden.
Voor veel activiteiten geldt een vrijwillige bijdrage (richtbedrag € 5,-), maar voor sommige is vooraf al een bepaald bedrag vastgesteld. Die bijdrage betaal je voor elke activiteit afzonderlijk aan de contactpersoon die in de toelichting staat vermeld, en wel op de (eerste) datum van die activiteit.
webmaster: klaas@rusmail.nl

De Hoeksteen

Klaartje Donzepad 59, 3813PZ Amersfoort 033 - 4807898
Home